Projekt:
Kivi Paber Käärid restorani uue ärimudeli arendamine
Olles ainuke 100% gluteenivaba restoran ja tulles vastu klientide nõudluse kasvule gluteenivaba ja tervisliku toidu osas, soovime  luua uusi ja põnevaid roogasid. Samuti parandame kliendikogemust läbi parema teeninduse ning mugavama ja hubasema interjööriga. Seda kõike tuleb ka klientidele teavitada ja seega on oluline roll ka turundamisel. Soovime tõsta oma restorani tuntust läbi oskusliku turundamise.
Projekti eesmärgiks  on gluteenivabade toodete arendamine kohapealseks müügiks, uue ärimudeli turundamine ja töötajate koolitamine, et tõsta ettevõtte konkurentsivõimet ja jätkusuutlikust.
Tänu toetusele on restoran kasvatanud konkurentsivõimet ja suudab pakkuda erilisemaid toite ning mugavamat olemist oma klientidele.
Projekti on rahastanud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Euroopa Regionaalarengu Fond vahenditest summas 20 000 eurot.